skip to Main Content
fysiotherapeut Almere voetballend

Mijn naam is Vadym Grytsenko. Ik ben geboren in de Oekraïne. Daar heb ik de Academie voor Lichamelijke opvoeding afgerond. In 2010 ben ik verhuist naar Nederland. Sinds 2016 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Tijdens mijn studie heb ik veel praktijk ervaring opgedaan in eerstelijnspraktijken.  Mijn interesse voor het vak is begonnen toen ik een blessure opliep bij het sporten en heeft zich daarna in sneltrein vaart ontwikkeld.

Sport is echt mijn passie. Met en tegen elkaar sporten daar leef ik voor. Het competitie element zit in mijn genen. Daarnaast houd ik altijd van nieuwe uitdagingen. Tijdens het sporten, maar ook wanneer ik clienten behandel.

Ik werk als fitness instructeur en fysiotherapeut. Ik ben in het verleden werkzaam geweest als fysiotherapeut bij een voetbalclub, hier heb ik veel ervaring opgedaan met sportgerelateerde klachten. Middels verschillende cursussen heb ik mijn kennis uitgebreid met oa:  Medical Taping, Dynamic Taping, Dry needling. Ik ben proactief, maar start bij de client door goed te luisteren naar zijn of haar verhaal.