Skip to content

“Mijn sterkste drijfveer in mijn vak is de overtuiging dat het menselijke lichaam heel oud mag worden zonder te lijden aan verlies van functie en levensenergie.

Mijn eerste opleiding heb ik in mijn geboorteland genoten aan de Russische Theater Academie met specialisatie toneel, dans en musical.

Eenmaal in Nederland heb ik me als dansdocent geprofileerd en ben later lessen gaan geven op sport- en fitnessinstellingen waar ik praktisch alle “beweeg”-trends van de afgelopen 20 jaar heb meegemaakt.
Na een aantal opleidingen voor personal-trainer in Nederland en in de Verenigde Staten ben ik aan de Internationale Fysiotherapie Academie Thim van der Laan gaan studeren, waar ik mijn fascinatie voor de inspanning van het menselijk lichaam in de praktijk leerde toepassen.

Na het afstuderen heb ik me verdiept in Myofaciale Pijn Syndroom, Dry needling, Sportfysiotherapie, Functionele Trainingsconcepten en manipulatie van bindweefsel en gewrichten volgens Mulligan concept. Sinds 2013 heb ik fysiotherapiepraktijk “The Wave” overgenomen. Vanaf 2017 heb ik samen met mijn collega Corine Nelen “CorpusPro” opgericht – een geheel nieuwe instelling waar Functional Training, Fysiotherapie, Podologie en Echografisch onderzoek onder een dak wordt aangeboden.

Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn lievelings hobby: er op uit!..en aan mijn lieve vrienden (al is het vaak via social media wegens tijdgebrek).

Mijn favoriete levensmotto is “Everything grows or dies”… wat voor mij helemaal niet somber klinkt maar juist stimuleert om niet te stoppen met “groeien”.

Cursussen/specialisaties
2010: Internationale Academie voor Fysiotherapie Thim van der Laan
2012: Dry Needling concept 1-2 en 3 level
2013: Mulligan concept manuele therapie
2014: Sport Fysio therapie
2015: Certificaat Functional Movement Screen Level 1 & 2
2016: Certificaat Cross-Fit Level 1
2017-heden: Academie voor Podologie

BIG nummer: 899 127 973 04